Upřesňující údaje:
Náplň práce: bourání, kostění a úprava vepřových půlek a hovězího
- praxe výhodou, pracovitost a spolehlivost
Zaměstnanecké výhody:
- stravenky, příspěvek na ...
Požadujeme: odpovědnost za svou práci, spolehlivost, samostatnost, flexibilitu, zkušenost v oboru - výhodou
Prvotní kontakt: žádáme zaslat životopis na mail : hr@profibutcher.com
Požadujeme: odpovědnost za svou práci, spolehlivost, samostatnost, flexibilitu, zkušenost v oboru - výhodou
Prvotní kontakt: žádáme zaslat životopis na mail : hr@profibutcher.com
CZ ISCO 75111. Kontaktní osoba Kočíb Jan Ing., tel.: 777 713 832 (volat Po-Pá 6:00-12:00), e-mail: kocib.j@makovec.cz. Pracovní doba: Po - Pa 6:00-15:00 hod.
Náplň práce: práce ...
Práce na porážce a bourárně. Manuální zručnost, fyzická zdatnost.
Možnost zkráceného úvazku.
Kontakt: osobně na adrese Pod Špičákem 675, Tanvald, e-mailem, telefonicky
Neabseční příplatek ke každé odpracované hodine (cca 2.000,- Kč), příspěvek na penzijní připojištění, stravenky, firemní telefonní tarif, bezúročná půjčka, příspěvek na zdravotní ...
CZ ISCO 75111. Kontaktní osoba Kočíb Jan Ing., tel.: 777 713 832 (volat Po-Pá 6:00-14:00), e-mail: kocib.j@makovec.cz. Pracovní doba: Po-Pá 6:00-15:00 (porážka, expedice), Ne-Čt ...
CZ-ISCO 75111
Nutná odborná praxe a ochota pracovat přesčas v případě potřeby. Práce s masem ve výrobě a s nožem na bourárně (vepřové maso), teplota prostředí do +12 °C, ranní ...
praxe, spolehlivost, ochota, dobré komunikativní schopnosti, vítána znalost ital. jazyka, kontakt e-mailem
Pracoviště: Čerčany
praxe výhodou
Nabízíme: prémie, příplatky za soboty a neděle, stravné.
Prosíme schůzku předem domluvit TELEFONICKY
Náplň práce: pultový prodej masných výrobků a sýrů, doplňování zboží, udržování pořádku a čistoty prodejny i zázemí.
Požadavky: pozitivní přístup k práci, vstřícnost, rychlost, ...
CZ-ISCO 75111
Kontaktní osoba Gašpárková Andrea, e-mail: andrea@topnest.cz
Požadujeme: zkušenosti s bouráním a úpravou masa výhodou.
Kontakt: Kroková Zuzana, tel.: 728 883 050, e-mail: zuzana.krokova@farmazvirat.cz
Pracovní doba: 7:00 - 15:30 h.
praxe v gastronomii, premiové ukazatele: obrat, zisk střediska, ...
První kontakt telefonicky (kdykoliv mezi 7h - 22h), e-mailem, nebo osobně (Ježkov 252/2, Ořechov - volat předem).
Prodej a vybalování zboží, potravin.
Požadované znalosti:
• ...